A+ A A-

ИЗГРАЖДАНЕ НА МИНЕРАЛО-КРИСТАЛЕН-ЛЕЧЕБНО-ЕНЕРГИЕН РАЙ в село Манастир, в Родопите

  • Посещения: 1965

ИЗГРАЖДАНЕ НА МИНЕРАЛО-КРИСТАЛЕН-ЛЕЧЕБНО-ЕНЕРГИЕН РАЙ

в село Манастир, в Родопите

 

Здравейте мили хора,

Нека се представя. Казвам се Галя Йосифова - Консултант по психология – персонален коуч-ментор – житейски съветник, енергиен хипнотерапевт, творец по разнообразни начини. На 57 г. Посветих себе си и делата си в помощ-подкрепа към хората, с всичко, което мога-знам-умея, за подпомагане-разрешаване на житейските казуси, в които сами трудно се справят. Нуждите нарастват. Все повече хора се нуждаят от подкрепа – и такава, каквато аз предлагам чрез моята методология, повлияваща благотворно върху самия човек, за живота му, за здравето му, за общуванията му с хората, за всичко. За мен и дейността ми можете да научите повече в моя сайт: https://galjajosifova.com/ и в ютуб.

Реших да създам база с лечебно-енергийно въздействие, сред природата, извън големия град, където повече хора да имат възможността да идват – при мен като терапевт, съчетавайки го с туризъм и почивка в Родопите. По тази причина купих имот в село Манастир (на 15 км от Пампорово, на 15 км от Лъки, наблизо до Кръстова гора, Хайдушки поляни, Караджов камък и други силно енергийни и  лечебни места). Селото е най-високо разположеното на надморска височина населено място на Балканския полуостров (на 1550м). Намира се в природен резерват. Въздухът е с отрицателни йони. Планинската изворна вода и скалите там са със силна енергия. Там се събират в едно място много енергии (природни и космични), които правят това кътче в България силен енергиен център, с лечебен климат. В селото има водопад “Свети дух”, връх Свобода, връх Преспа, много еко-пътеки.

Купих имот от 730 кв.м. - стара къщичка с плевня,  разположени, най-горе на баира в селото, откъдето гледката е повече от възхитителна. ПРОЕКТЪТ ми е: ДА СЪЗДАМ ЛЕЧЕБНО-ЕНЕРГИЕН-МИНЕРАЛО-КРИСТАЛЕН РАЙ, в който посрещам всеки пожелал да работи с методологията, която прилагам в дейността си в помощ и подкрепа към хората и техните нужди. Мястото е подходящо и за посещения от групи занимаващи се с йога, медитации, лечебни и духовно-енергийни практики, за личностно развитие, възможност за почивка и туризъм в селото и околността. В селото има къщи за гости, където хората, идващи в кристалния лечебен рай (във вила Кристал) биха могли да се настанят в комфортна обстановка за нощувки и престой, за колкото дълго пожелаят.

Дерзая плевнята, къщичката, дворът-баир да се превърнат в лечебно-енергийно място за хората в нужда, които да го посещават. В тях ще разположа кристалните мозайки, които изработвам с любов и вдъхновение, много кристали-минерали, които със своята сила на излъчване, заедно с допълващата енергетика на творческите изяви (моите и на други творци), сила на водата (тя минава подпочвено в и около имота) и скалата (къщичката е построена върху гранитна скала), природният околен свят и аз, с моето участие с всичко, което мога-знам-умея, създават великолепна обстановка за обновление на човека, всекиму според необходимостите. При необходимост мога да предоставя по-подробна информация какво ще е оформлението на целия имот преобразуван като лечебен рай – вила Кристал.

Ремонтно-обновителните-строителни дейности, които е нужно да се извършат, са много и сложни за изпълнение поради спецификата на терена (стръмен баир). Стойността им (заедно с цялостното оформление  в готов вид) възлиза около 100 000 лв (50-55 хиляди евро), които се стремя да привлека-осигуря с труда си. От наличността на финансови средства зависи за какъв период от време проектът ще стане готов да влезе в действие. Тези дейности стартират през месец август 2019г.

Ще се радвам да приемам с благодарност и признателност финансова подкрепа на желаещи да ме подкрепят-подпомогнат в реализацията на този проект: оформяне на минерало-кристален-лечебен-енергиен рай вила Кристал (къщичката, плевнята, имотът), намиращ се на най-високо населеното място на Балканския полуостров, в село Манастир (природен резерват). Благодаря за отзивчивостта!

Галя Йосифова (е-майл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. )

ЦЕНТРАЛНА КООПЕРАТИВНА БАНКА

СОФИЯ - БЪЛГАРИЯ

BIC: CECBBGSF

банкова сметка в лева: BG04 CECB 9790 10B6 3853 00

Галя Ангелова Йосифова