A+ A A-

ПЪТ ЗА ИЗБОР ПРЕЗ 2020 Г. - ЗАВЛАДЯВАЩ ЗАПИС НА BQH СЕСИЯ (регресия)

  • Посещения: 742

ПЪТ ЗА ИЗБОР ПРЕЗ 2020 Г. - ЗАВЛАДЯВАЩ ЗАПИС НА BQH СЕСИЯ (регресия)

Алисън Коу

BQH означава отвъд квантовото изцеление и се основава на метода QHHT (техниката на квантовото изцеление на хипнозата)

Здравейте, казвам се Алисън Коу. Аз съм хипноза терапевт в Портланд, Орегон. Сега е началото на май 2020 г. и сме в карантинен период. Срещата, за която докладвам тук, се проведе в началото на април или в края на март 2020 г. От началото на януари 2020 г. имах завладяващи сесии, пълни с невероятна информация. Това, което искам да споделя тук, е толкова мощно, че смятам, че ще помогне на много от вас. Бих искала да благодаря на моя клиент, че ми позволи да споделя това. За този доклад от сесията трябваше да променя някои от структурите на изреченията, да добавя няколко предлози и други подобни, за да разбера по-лесно, защото влезе като канализиране. Не съм добавила нищо, но оставих няколко неща, които са без значение за вас. Надявам се, че следното ще бъде полезно за някои от вас там. Така че нека започнем.

Ето една млада жена, която имаше среща с мен в началото на април 2020 г. Започваме с гмуркане направо в сцена.

- Задръсвам, падам, но съм като листо, което слиза от дърво и не пада бързо. Предстои ми да падна на твърда повърхност. Сега стоя на хълм, виждам планини с остри точки пред себе си. Изглежда, че може да е земята, но е много естествена земя. Не виждам къщи или нещо подобно. Има поле с рохкава земя, висока трева, планини в далечината. Тези планини се изстрелват рязко, като големи триъгълници, много близо един до друг. Подът не е твърд, някак еластичен. Но все едно не виждам тяло, но усещам пода под себе си. Сякаш мога да усетя с енергията си, че подът е еластичен. Всичко е много светло, виждам само енергия, виолетови вълни с енергия високо във въздуха. Вече съм в небето и съм някакъв вид. Когато погледна надолу...

 - Какво виждате от тази височина, когато погледнете надолу?

- Е, аз съм на кълбо, всичко е някак прозрачно, но виждам пейзажа, очертанията на планините вляво. Те се извиват като подкова, полето и тревата, а аз съм над лилавите вълни.

 - Чудя се дали бихте се интересували да се опитате да отидете в планината, защото сте само енергия. Какво ще кажете, ако опитате това?

- Да. Просто влизам вътре. В момента е просто тъмно. Усеща се, че съм в епруветка, наистина голяма тръба. Виждам злато. В долната част на тази тръба има златна и бяла светлина. Все още е тъмно около мен. Мисля, че просто трябва да вляза вътре. Сега стоя на него и е топло, вибрира, усещам енергията и изтръпвам. Краката ми изтръпват. Значи имам и крака. Изглеждам човек, просто изглежда, че имам прозрачно човешко тяло. Усещам или виждам очертанията на тяло. Сякаш за мен се образува тяло, сякаш форма се създава за мен. Сега мога да движа ръцете си, а те са човешки ръце. Мога да видя чрез него. Сега просто паднах през светлината. Падам отново и имам чувството, че се приближавам до друга повърхност. Отдолу виждам малки сини светлини. Усеща се тъмно, усеща се мокро, гледам мокра трева. Гледам известно време мократа трева. Аз съм в леко тяло. Това е моето леко тяло, вибрира много бързо. Едва виждам цвета на кожата си. Тя блести.

 - Интересно ми е дали можете да взаимодействате в тази среда с това тяло, както с физическо-човешкото си тяло. Как можете да се движите в тази среда?

- Мога да ходя, но също мога да летя като горе. Имам чувството, че се движа много лесно. И когато се движа, пода светва. Стъпвам върху него. Той се разпростира около краката ми и придобива същата форма като тялото ми. Сякаш виждам през него, но той се оформи. Освен това, вибрира много бързо. Виждам молекулите, виждам от какво е направена тревата. Всичко се движи супер бързо. Това е каква форма на приемане. Когато отново излизам навън с възприятието си, също виждам как всичко вибрира.

 - Има ли нещо около вас, на което да повлияете?

- Не мисля така. Има жълти вълни, които идват отгоре.

 - Какво се случва, когато се приближат до вас?

- Усеща се топло, усеща се като енергия, усеща се, че просто иска да проникне в мен като жълта панделка.

 - Когато проникне във вас, какво забелязвате, какви чувства имате?

- Тя отива направо в сърцето ми, усеща се топло, след това се разпространява през тялото ми. Но прониква в гърдите ми отпред. Тогава усещам, че се появява от пръстите ми и от пръстите на краката ми. Почти усещам, че съм заредена.

 - Има ли някакъв интелект?

- Да. Но аз не съм. В него пише, че знае, че ми трябваше.

 - Можете ли да попитате какво ви прави?

- То само казва: презареждане, опресняване.

 - Помага ли ви да стигнете докъдето трябва да отидете? И къде да отидете сега? Попитайте го.

- В него пише: вкъщи

- Къде е домът ти? Къде си?

- Виждам нещо като мъгла и все още съм на същото място, но усещам нещо като гореща вълна и виждам един вид мъглива фигура пред себе си.

 - Добре, тези мъгливи герои, имат ли същата хуманоидна форма като вас или имат различна форма?

- Хм, те сякаш са енергия, нямат форма като мен. Има две, дясната е лилава, лявата е синя.

 - Можете ли да ги попитате кои са те?

- Те са ангели. Казват, че съм аз. Помолиха ме да ги следвам. Те се обръщат. Сега имам чувството, че всичко е почерняло. Но ние сме на пътека. Около нас вече няма пейзаж, тъмно е. Чувства се някак тясно, просто сме на тъмна пътека. В края на тази пътека е голям правоъгълник, като бяла светлина, към който се приближаваме. Тя е много, много голяма. Това е като голям лъч, но е правоъгълен.

- Тогава да видим къде отиваш. Ще го ускорим малко. Брой до три, а с три сте, където и да сте. Едно, две и три.

- Аз съм в космоса.

 - Добре, какво искаха да ви покажат?

- Виждам лилава топка, голяма топка, светлина, почти като лилава планета. Просто плаваме извън него.

 - Добре, можете ли да ми кажете защо са ви завели там, колко е важно това? Искате ли да ги попитате?

- О, сега те не са тук.

- Искаш ли да се доближиш до тази планета?

- Да.

 - Какво се случва, ако направите това?

- Аз съм хваната. Той изпраща малка лилава ръка, която някак се увива около мен и ме дърпа към себе си.

 - Как се чувства това?

- Струва ми се познато.

 - Какво се чувства познато? Енергията, която излъчва или нещо друго?

- Наистина съм вкъщи.

 - Чувствате ли се облекчен, когато се приближите до него?

- Да.

- Какво чувстваш към тази планета?

- Просто любов. Бил съм тук и преди.

- Разкажи ми за това, разкажи ми за това място. В атмосферата ли сте или сте на самата планета?

- Все още съм в атмосферата и гледам надолу към него. Но сега съм на него и ми се струва, че стоя на тухли по сива тухлена пътека. Но все още има много лилава мъгла около мен. Стъпалата ми изглеждат като кожа в мрежи, те не са човешки. Краката ми са тънки, краката ми не изглеждат така, че могат да ме носят, но го правят; те са вретено крака с големи, потни крака.

 - Добре, продължете напред и погледнете частта, където трябва да бъде горна част на тялото.

- Усеща се топло, усеща се, че има много слоеве. Усеща се, че имам перната кожа, усеща се като пера; синьо е.

 - Добре, а какво става с ръцете или други крайници?

- Хм, ръцете ми нямат смисъл. Имам чувството, че има нещо там, но не виждам нищо, по-скоро е като енергия.

 - Добре, и нека да отидем до главата ви, където смятаме, че трябва да е главата. Какво виждаш? Имате ли врат, който отделя главата ви от торса или не?

- Само малко и се чувства почти човек.

 - Хайде да продължим сега, нека да продължим. Как се движи тялото ви в тази среда?

- Мога да ходя или мога да летя.

 - Е, какво се чувства по-добре?

- Ходенето се чувства тромаво.

 - Виждате ли други като вас или сте сами?

- Сама съм.

 - Как изглежда околната среда? Има ли растителност или някакви образувания, някакви характеристики около вас?

- Аз съм само по сивата тухлена пътека. Изглежда, че до него има малка кръгла колиба. Изглежда като лилаво, като лилава енергия.

 - Искате ли да опитате да влезете в някое от тях?

- Да. Вътре е много по-голямо, отколкото отвън, но тук има огромен екран. Гледам този голям екран и изглежда, че мога да погледна навсякъде с него.

- Да гледате навсякъде? Добре, можете ли да контролирате екрана или играе нещо като случайно?

- Не, контролирам го.

 - Добре, можете ли да му кажете намерението си? Опитай. Например, сега се опитайте да погледнете земята.

- Да, тя просто се показва!

- Хубаво. Сега увеличавайте допълнително. Любопитно ми е да видя дали има времева линия на Земята, която ще излезе в бъдеще през следващите няколко години.

- Ако искам, да. Показва много червено около Земята. Има нещо като червена мъгла.

 - И какво се случва?

- Хм, той просто казва: „Намерете определени петна на Земята, които да разгледате.“ Екранът ни довежда до Земята и ние наблюдаваме полюсите. Има тази тръба от бяла светлина, която минава по целия път отгоре през Земята, точно през средата, аз просто гледам през тази тръба. Гледам как се сменят стълбовете. Много е бавно. Но тук няма никой, който иначе да е на Земята. Имам чувството, че червеното се опитва да измести полюсите и просто гледам. Имам чувството, че не мога да направя нищо по въпроса. Но виждам как става.

 - Как се чувства червеното? Чувства ли се по-негативно или положително? Как трябва да разберем това червено?

- Имам чувството, че се чувства негативно. Имам чувството, че се страхувам от това, но също така чувствам, че нямам нищо за това.

 - Напред в бъдещето и нека продължаваме да гледаме екрана.

- Сега е лилаво. Червеното го няма. Има злато, има много лилаво и злато на Земята. Полюсите все още са там, но се усеща светлина, чувствам се много по-щастлива, усеща се, че има много движение около Земята. Гледам от космоса. Не съм на Земята. Според мен виждам постоянни движения към и от Земята. Това е отворена комуникация с много същества. Преходът. Всичко е отворено, те просто идват и си отиват.

 - Какво правят, когато дойдат на Земята?

- Хм... Добре, сега ме отвеждат на източния бряг. Има нещо като голяма платформа в океана, можете да го видите край брега. Тя е много висока. Това е голяма площадка за кацане и корабите кацат там. Общуват помежду си, всичко е просто щастливо. Почти изглежда, че търгуват.

 - Как изглежда Земята? Какво правят хората?

- Чувства се много по-леко. Имам чувството, че тук няма толкова много души. Чувства се много зелено. Когато намалявам, виждам, че е много зелено.

 - Къде отидоха душите, тези, които заминаха?

- Където и да искаха да отидат, това беше тяхното решение. Мнозина останаха, но се чувства много по-ярко. Те останаха по определени причини. Те остават тук, за да живеят живота си с любимите си хора. Но можете да отидете, когато пожелаете. Корабите идват, някои са избрали да се върнат на тези кораби, почти като транспортни кораби.

 - Добре, сега да се върнем от този момент. Между тази точка и тази с червената мъгла какво се е променило, какво се е случило?

- Има много страх. Има голям бум. Не искам да казвам, че има бунт, но това е като колективен рев.

 - Каква е причината за смута?

- Откриване на истината. Те са ядосани, защото не е трябвало да бъдат толкова уплашени, колкото всички. Откриват истината за това, което сега им се показва в голям мащаб. Медиите, във всички части има светлина. Те изплуват, показват какво се случва или какво се е случило.

 - Медиите го показват?

- Да, медиите го показват.

 - Мейнстрийм медиите или някои други медии?

- Чувства се като мейнстрийм, усеща се, че сега в медиите има светлина, която най-накрая може да покаже всичко. Усеща се, че заедно показват всичко по телевизията. Всички гледат телевизионния екран и тогава просто пищят. Това е просто стреснат рев над това, което е на телевизионния екран. Виждам само енергия, но усещам, че е просто ужасно, ужасно. Чувам думата „жертва“.

 - Добре, а колко време отнема?

- Пет седмици.

- И как се променя енергията на Земята през тези пет седмици?

- Сега все едно ме издърпва и виждам два портала, две времеви линии. Той просто показва този избор, който сега се отваря пред хората. Можете да изберете какво да правите, след като крещите. Чрез един портал те виждат светлината, виждат виолетката, виждат тази виолетова, златна Земя в края. Другият, вторият портал просто води до някъде, където е тъмно, просто е тъмно, просто е същото, просто е без израз. Всъщност не е уплашено, но е точно същото, което се случва отново и отново. Хората виждат само това, но е много лесно да попаднеш там. Трябва да изберете. Трябва да изберете да преминете през другия.

 - Какво трябва да направите, за да вземете решение? Ще видите ли всъщност светлината?

- Да. Просто трябва да изберете да погледнете по-далеч от тъмнината. Видяхте го сега, знаете го, не можете да го промените повече, трябва да погледнете по-далеч от него, за да изберете по-добрия живот. Изглежда, че ако направят това, те биха могли да излекуват тъмнината, която все още е вътре в тях, просто като изберат да не изберат тъмнината. Става въпрос само за този избор. Това е толкова лесно. Но също е толкова трудно, защото тъмнината се захваща. Прилича на нокти и можете да ги усетите, можете да видите ноктите. Сега просто трябва или все още да се страхуват от него, или да изберат да нямат нищо общо с него.

- Добре, и ако намалите мащаба сега и продължите напред, колко от тях избират светлината и се насочват срещу тъмното, просто като процент?

- Виждам, че 85% избират светлината. Всеки има избор. Но има това конкретно място, то винаги ме връща в началото, където се отварят тези две времеви линии. Има още много. Все още има много в тъмното. Но след известно време, в средата на тези срокове, се появяват малки портали и ако ги изберете, можете да прескочите към светлината. Винаги е един и същ избор, имате го отново и отново. Изборът не изчезва, дори и да сте избрали тъмното. Когато тези портали се отворят, те винаги могат да се отдалечат, те все още могат да преминат към светлината.

 - Сега да следваме светлината. Ако хората избират светлината, какви преживявания ще имат?

- Блаженство, мир, просто мир, свобода. Това е като непосилна свобода. Вече няма да бъдете обзети от чувство на страх, страхът няма място. Има ликуване, няма плач. Сякаш ревът е заглушен от това веселие.

 - Показват ли ви, когато всичко това се случва? Времева рамка?

- Виждам 2021 година. Усеща се, че тогава ще се отвори. 2021 г. е времето за закрепване.

- Какво ще се случи между сега и 2021 г.?

- Вотът.

- Кога ще покажат клиповете? Пет дни или пет седмици?

- Завършва около октомври.

 - Добре, какво се случва между сега и октомври? Могат да ви покажат на платното.

- Голямо объркване. Хората ще могат да използват това време на объркване за себе си или да се уплашат. Толкова много изглежда се случва там. Просто изглежда като каша. Има толкова много хора, които участват в разкриването на истината, просто са толкова много. Хората викат „КАКВО?“ И „Просто не разбирам как бих могъл да го пренебрегна!“, защото те виждат колко хора са замесени, хора, на които са се доверявали, хора, които са познавали.

- Хора, на които са се доверили и които са знаели, които участват в разкриването на истината или които участват в разкриването на истината?

- И двете, точно сега. Няма повече криене. Всичко, всичко се появява наведнъж и имат пет седмици, за да разрешат това объркване.

- Много добре. И кое е най-доброто нещо, което хората могат да направят за другите по това време и между сега и по това време?

- Обичайки себе си, осъзнавайки, че все още има нещо, което никога не е било наранено; че е решено само да почувствам страшната част. Трябва да се обичате. Когато покажеш някой, който наистина обича, това е като да светиш ярко и той показва пътя, по който съм тръгнал с тези същества. Нужен е един човек, за да подготви този път за другите, път от вида, който аз съм поел. Само един човек е достатъчен. Но всеки може да направи това и това ги свързва всички заедно. Това ще свърже точките и ако изберете любовта, ако изберете този път, ако решите да го извървите заедно, това объркване ще се разреши.

 - Как хората могат най-добре да изберат тази любов, когато са изправени пред толкова много страх? 

Могат ли да ви кажат.

- Намерете го първо в себе си. Не го търсете отвън. Това е като този балон, онази топка, която е точно над корема ви. Тя просто е там и търпеливо чака; изглежда така, сякаш само чака да бъде видяна и активирана. Трябва да се обърнете към нея. Тя иска да излезе. Веднага щом го вземете под внимание, тя започва да се разширява и излиза от всяка част на тялото ви. Когато започне да свети, вие правите пътя. Веднага щом забележите това (сферата на любовта) и осъзнаете, че тя винаги е била там, това е като рев и това създава по този начин. Но това понякога е трудно; много хора вече знаят, че имат тази любов, но за някои ще бъде трудно да намерят тази любов в себе си, защото те все още са с тези тъмни нишки, тези нокти, т.е. поддържане на връзка. Нокът е, но не боли. Избухва любов, но не е в нея. Показано ми е как някои, които не могат да намерят любовта, мислят, че нямат такава. Но те просто трябва да копаят по-дълбоко. Те трябва да направят избор, те трябва да изберат и да разберат, че имат любов. Тя никъде не е отишла, тъмнината се опитва да я замаскира. Червеното се опитва да я маскира. 

 - Могат ли да ви покажат как да държите любовта, докато разпространявате истината?

- Само като говорите за това, вие създавате този път, създавате своя собствена времева линия. Всеки има своя собствена времева линия. Ако разбирате, че сте обичани и говорите от такова състояние на разбиране, тогава това само създава истина. Няма друг начин, независимо какъв. Щом активирате това състояние около себе си и създадете тази нова времева линия на любовта, когато направите избора и осъзнаете, че се движите в тази нова времева линия, вие влизате в единствената истина. Затова просто продължете да говорите с тези, които искат да ви последват по този път. Не трябва да става дума за тъмното, може само за новото.

 - Има ли нещо друго, което искат да ви покажат на този екран? Вероятно къде отиваш?

- Първото нещо, което се появява сега, е делфин, който прави голям скок, така че изглежда е щастлив. Не виждам собствената си времева линия на екрана.

- Добре, сега искам разрешение да говоря с висшето съзнание на моя клиент. Така че сега отиваме към висшето състояние на съзнанието, аз говоря с висшето АЗ. Знам, че можеше да имаш много различни преживявания за моя клиент днес, но избра да направиш тази времева линия видима за нея, за да й позволиш този живот да види. Защо го избрахте? След това й позволи да види всички срокове наведнъж.

 - Добре, а защо искаш тя да може да вижда всички срокове наведнъж?

- Така всички други да научат, че имат избор, че зависи от това, кой избор ще направи, всички да знаят къде се намираме в момента.

 - Какво искате да кажете за това, което ще се случи в живота ви през следващите месеци?

- Ще се сблъскате с хора, които вярват, че тъмното е добро нещо. Това ще накара самата тя да се съмнява. Но да може да види, че идва тази нова времева линия на любов, ще бъде истината за нея.

 - Това ще бъдат объркани хора, които смятат, че тъмнината е за доброто?

- Да, объркани са, затрупани са, ще искат да повярват, че са избрали правилния път. Но тя (клиентът) ще има възможността да покаже на тези хора (положителната) времева линия, за да могат да гласуват. Но не може да направи избора, който другите искат да изберат. Ще бъдете заобиколени от тези нокти, потопени в червеното, това, което тя видя. Но това е просто объркване, те просто трябва да отидат един слой по-дълбоко. Тя вече е свършила тази работа, така че трябва да остане вярна на нея.

 - Е, тя имаше някои въпроси относно този период от време и особено за този вирус. Какво искаш да й кажеш? Защо е тук в тази реалност в момента и какво ще се случи?

- Тук е за да помогнем за разкриването на истината, това е катализаторът. Той е направен от тези, които искат да навредят на обществото, но това е част от плана. Не падайте в тези нокти, не изпадайте в този страх. Случва се по предназначение. Тя ще бъде решена.

 - Тя искаше да знае дали информацията за това, кой или какво е задействал вируса, е предадена на широката общественост.

- Тя ще бъде известна на широката публика. Но те ще имат избор, ако се изправят пред истината за вируса лице в лице, ако разберат, че този вирус е използван като инструмент за нанасяне на вреда. Това е просто инструмент. От наша гледна точка това е инструмент и от тъмната гледна точка е инструмент за поставяне на нещо над любовта. Но не може да измести любовта, затова просто гледаме как се развива. Страхува се и вижда, че е разпознат и започва да се оттегля. Колкото повече влизате в контакт с любовта си и избирате да не се фокусирате върху този вирус, толкова по-ярко ще блестите и ще помогнете да изтръпнете този инструмент.

- Искаше да знае дали има ваксина за това. 

- Би било ли е изгодно за тях да го получат? Не. Ще има по-голямо въздействие. Те поставят силна доза от този инструмент (вирусни компоненти) във ваксините си. Но това е един от възможните срокове. Ако бъде избрана времевата линия на любовта, ваксината няма да достигне до широката популация. Ако изберете любов, ваксината също ще отслабне.

- Искаше да знае дали няма да има тридневен период, когато телефоните и интернет ще бъдат изключени.

- Тя знае, че има различни срокове и да, тя иска това да се случи сега. Сроковете се променят много бързо. Колкото повече индивидът научава за това, толкова повече нещо е закотвено в нова времева линия. Просто останете в мир и разберете, че се случва точно както трябва. Но ако ще има тъмнина, това е мрак по отношение на технологиите, а не на душите и не на слънцето. Не изпадайте в състояние на паника. Осъзнайте, че такъв мрак е предназначен да бъде време на сигурност и време на любов. Продължете да практикувате любов, както вече практикувате. Така че, ако се случи, просто продължете в този поток.

 - Има ли информация за вируса, която трябва да сподели с другите? Тя би искала да знае това.

- Правете това, с което се чувствате удобно. Сега тя разбира, че този страх е у толкова много хора това ще скрие истината, която споделя. Можете да споделите тази маскировка. 

(Оригинал: „Тя може да споделя маската“)

 - Какво трябва да значи това? Като говорим за времето да дойдем на нашата любов, как да намерим любовта? 

- Това ще удари точките на задействане в ноктите, които все още обхващат другите. Те ще искат да задържат тези нокти още повече, защото чувстват, че са отслабени. Тези тригерни точки също ще доведат до присъди на хората. Не бива обаче да се страхувате от тези преценки, защото ще видите, че те са само израз на страх. Тя трябва да продължи да се придържа към своята истина и да създава времевата линия, която е видяла за другите. Тя може да го сподели с близки, за да помогне на другите да разберат, да затвърдят тази истина все повече и повече в колектива. Това също ще позволи на другите да направят своя избор.

- Искаше да знае нещо за вчерашното земетресение. 

- Какво искаш да й кажеш? (Става дума за местно земетресение във вашия район, във вашата държава). Има подземни събития, при които тъмните трябва да се оттеглят точно както тъмнината се е оттеглила и това предизвиква лек дисбаланс. Този дисбаланс е планиран и предизвиква вълнови ефекти във физическото, умственото и емоционалното тяло на нашата земя. Моля, дръжте се за любовта към Земята през това време. Толкова е силен и е по-силен в колектива при нас. Изпратете любовта си до сърцевината си и почувствайте, че тя се връща към всеки от нас. Тези земетресения ще създадат страх, въпреки че тласкат мрака назад. Те също са последно усилие (на тъмните сили), потъвайки ноктите си в онези, които разбираемо все още са привлечени от страха от тези земетресения. Но моля, изберете любовта

 - Ще има ли още земетресения?

- Ще усети съседните земетресения, но те няма да са толкова силни. Има много подземни събития, подземни единици, които се намаляват. Тя ще го усети. Това се случва както в техните, така и в други измерения. Това е земетресение, което затъмнява тъмнината в няколко измерения и това се измества към нейната реалност. Това е, което тя чувства. Земетресенията ще продължат, защото, разбира се, ще бъде още по-трудно преди да дойде релефът. На широката общественост ще бъде показано, че населението ще разбере какво всъщност е причинило тези трусове.

 - Тя би искала да знае за дълбоката държава и кога това ще бъде показано на широката публика.

- Това са тези нокти. Те (юнаците на дълбокото състояние) създават тези нокти, използват тези нокти като свои инструменти за намеса в любовта. Тя ще бъде показана в средствата за масова информация, ще бъде показана на тези, които искат да изчистят объркването си, тя ще свърже точките. Това е ревът, който ще предизвика рев. Много е важно да усещате любовта преди това да се случи. Но винаги имаш избор да влезеш в любов след това.

 - Кога това ще бъде показано на колектива в средствата за масова информация?

- Скоро.

 - И идва ли това от масовите медии или от средствата за масова информация?

- Всеки телевизионен оператор ще има достъп до него след тъмно.

 - Кога ще се случи тъмнината?

- Това се случва в момента, в момента е навсякъде около нас.  Получаването също продължава. Моля, имайте предвид, че тези, които са на по-високи длъжности, които може да ви се сторят нечестни или досадни, всъщност знаят много добре какво се случва. Те добре знаят как могат да помогнат да се задържи този мрак. Това ще бъде част от объркването, когато разберем, че дори тези на високи политически позиции всъщност има висок дух в сърцата.

 - Можете ли да посочите някои от тях?

- Тя се бори с този, президент Тръмп. Разбира се, това все още са срокове; това е един от онези срокове, по които неговата егоистична структура се използва за добро. Той знае, че е бил въведен с тези знания. Той ще спре да знае това. Това ще бъде част от объркването. Хората искат да повярват, че той е довел до този мрак и, разбира се, това може да се случи в определени срокове. Но тази времева линия, която вижда, позволява да се покаже истината.

 - Тя искаше да научи повече за детското робство и трафика на деца. 

- Кога това ще бъде показано и излекувано? Това е част от разкриването, това е част от разбирането на ноктите. Това е част от откровението по телевизията, ще бъде част от голямото объркване, голямата бъркотия, страха. Гневът и гневът при тежкото положение на децата наистина причиняват рев. Тя ще бъде излекувана с този избор на времевата линия. С този избор на любов и светлина той ще бъде излекуван.

 - Искахте да знаете дали има събитие, което ще се случи скоро?

- Да. Ще се случи. Тогава когато ревът става по-силен. Има обаче различни срокове, винаги има различни срокове. Ако тя и човечеството избират времевата линия, в която се живее с любовта, в която всички си помагат взаимно и създават този път на светлина и любов един към друг, тогава времевата линия става реалност с по-светеща вълна, по-лесно събитие. Това ще се случи, защото всички вече са подслушвали любовта, която вълната ще донесе. Ако останем на времева линия на страх, събитието ще дойде с вълна светлина. 

- Тогава, това е началото.

 - Така че има два варианта. 

- Но колко време отнема една от двете опции?

- В края на петте седмици на рев може да се усетят по-леки версии на тази вълна. Тогава можете да изберете светлина и любов. Или продължете с този страх и гняв. Ако колективът реши да ярост, ще дойде вълна 2021. Ако човечеството избира светлина и любов, то може да мине много по-бързо. Но в края на тези пет седмици ще има по-лесна, не толкова всеобхватна смяна, която ще позволи просто преминаване към тази нова времева линия. (Моля, не забравяйте, че тук се говори винаги за „срокове“, така че, моля, не… Това е само доклад по този въпрос, не правим никакви прогнози; това е само информация. Така че молбата ни към всички, това е просто едно Предупреждение, не се вкопчвайте в тези срокове.)

 - Как бихте могли да помогнете на повече хора да преминат към светлина и любов? Какво могат да направят хора като моя клиент, за да накарат повече хора да преминат към светлина и любов?

- Да дадеш добър пример, да не се отвърнеш от истински да говориш за страховете, които изпитваш. 

Тогава също разберете и покажете, че можете да изтърпите страх и объркване и все пак да използвате собствената си любов, за да я смекчите страха и объркването. Изберете времевата линия, обратна на страха и объркването. Не принуждавайте нищо, просто показвате. Други ще бъдат нащрек. Време е да покажем тази любов, време е да говорите честно и истинно за страха, който има във всички. Страхът е налице, на колективно или лично ниво. Зависи как се справяте с този страх, как показвате любов.

 - Как можем да водим с пример, когато сме в карантина?

- Намалете напрежението у дома. Тя чувства страха в себе си, но и този на партньора си, страха на колективно ниво. Започнете първо със себе си. Когато почувствате страх в себе си, признайте това като естествена реакция на случващото се и тогава открийте, че любовта е по-силна. Предполага се, че тя ще започне да излъчва това всеки един момент от деня и това също ще доведе до излъчване към партньора й. Тогава тя може да използва честни примери на своята платформа, за да разкаже как е преодоляла страха си. Защото точно както можете да изведете страх от колектива, така можете да извлечете любовта от колектива. Животът в отделни домакинства не влошава връзката, която всички имат с всички останали. Това са просто холографски стени. Така че можем да кажем, че това е само част от тази реалност, която наистина няма значение, защото любовта няма тази бариера. Любовта ви се изпраща на колектива от живия пример и се възпитава от тези, които искат да се включат в тази любов, защото виждат техния пример. Виждате всички примери на леки работници, държащи тази светлина и любов, и те избират съответно същото. Ще бъде лесно поради начина, по който тези, които са на няколко крачки напред (които са първата вълна) едновременно държат тази любов над страха.  Това може да се приеме от хората, защото те имат способността да си задават много задачи с емоциите си; това е съвсем естествена човешка реакция. Ако станете много присъстващи в себе си и осъзнавате, че страхът е едновременно създадена холограма и колективна честота, която може да те дърпа надолу, ти помага да прекъснеш емоционалната връзка със страха. Помага ви да наблюдавате, защото ако наблюдавате този страх и просто се придържате към него, без да се налага да го разбирате, вие подслушвате любовта. В същото време хората, които овладяват многозадачността в емоциите си, са много по-мощни, отколкото са наясно. Това е подарък, той е предназначен да се използва. които овладяват многозадачността в своите емоции, много по-мощни, отколкото осъзнават.  Това е подарък, той е предназначен да се използва. които овладяват многозадачността в своите емоции, много по-мощни, отколкото осъзнават. Това е подарък, той е предназначен да се използва.

- Какво трябва да прави сега у дома, за да засили връзката си с партньора си, да бъде по-присъстваща за него?

- Когато открие тази любов вътре в себе си, когато спре да намира външни източници, че може да обвинява страха си, че може да обвинява стресорите си, тя ще стане тази светлина, тогава тази светлина ще бъде в нея блести и излъчва върху околността. Тя ще се влее в партньора й, ще предизвика незабавна реакция на безусловна любов, без тя дори да го разбира. Ще бъде забавно, ще бъде много забавно, ще донесе много радост на връзката им, тя ще намери радост в малките неща, на които винаги са се радвали да правят заедно. Започнете с любов.

 - Иска да знае за какво става въпрос в постоянното тракане в ухото й?

- Като мрежов работник тя е свързана с дисбаланса на планетарната матрица. Полюсите се изтеглят от един към друг и това се отразява на баланса им. Трябва да останете много заземени. Дисбалансът на светлината и тъмнината предизвиква вълнови ефекти. Работниците в мрежата ще усетят дисбаланса по-лесно от другите. Причинява синусно налягане в ухото както във физическото, така и в лекото тяло. Тя чува борбата на полюсите, как се дърпат, чува дисбаланса на планетата по отношение на светлината и тъмнината. Най-добре е да продължите с билковото лекарство, което тя вече използва и да продължите да търсите източника, от който ще признае, че го носи, заедно с любовта. Веднага щом го излъчи, той ще започне да намалява всички дисбаланси в него.

 - Сега тя иска да знае дали има блокировки, прикачени файлове, връзки или честоти в нея, които трябва да бъдат освободени.

- Ако тя се чувства незаземена, това може да засегне и нейните органи. Отново, сега, когато усеща дисбаланса на тази Земя, физическият тремор и движението на тази Земя, е важно тя да може да остане заземена, сега повече от всякога. Емоционалните връзки в сърцето на човечеството и на лично ниво трябва да бъдат освободени, за да се освободят връзки в техния трети център.

 - Бихте ли искали да й разкажете повече за това?

Сроковете се променят много бързо и ако помогнем да балансираме и развържем тези връзки, това ще даде нов старт. Препоръчваме всеки да продължава да чисти сърцата и корените си всеки ден, използвайки колективната енергия на любовта, за да коригира дисбаланса, тъй като тези срокове се променят. Така че ще бъде полезно да укрепим корените и сърцата, да засилим любовта, да изпратим енергия от сърцата към Земята и към небето.

- Бихте ли искали да й разкажете нещо за работата и бизнеса и развитието й през следващата година или така?

- Да. Тя е лек работник, решетъчен работник, тя ще помогне за това ново начало. Тя трябва да използва тази свобода с творчеството си. Искаме тя да продължи да преподава, да продължи да преподава на другите. Разпространението на техните учения ще помогне да се достигне до по-голяма аудитория. Искаме тя да продължи да експериментира с физически движения, в които се движи в единство със своето леко тяло, за да може да намери и да се докосне до любовта. Тя трябва да се научи да разбира, че тази любов е нейното висше АЗ, че любовта става по-силна всеки път, когато я използва или когато докосне в нея и се движи с нея. Искаме тя да започне да води дневник, за да проявява тези неща в реалността си. Воалът е много тънък периодът между това, което искате да създадете, и това, което създавате, и това, което създавате, е кратък. И затова искаме тя да докаже това на себе си. Също така предлагаме тя да използва зелена енергия под формата на цветове. Тя трябва да заобикаля своите прояви с цвета на зелено, с любящо зелено, естествено зелено и със синьо. Твърди се, че обхваща нейните творения с цветовете синьо и виолетово и златисто. Тя трябва да избере да се забавлява с цветовете и да избира цветове, които предизвикват спомени от детството. Така тя може да заобиколи всяко творение с настроение за невинност и вълнение. Също така предлагаме тя да използва зелена енергия под формата на цветове. Тя трябва да заобикаля своите прояви с цвета на зелено, с любящо зелено, естествено зелено и със синьо. Твърди се, че обхваща нейните творения с цветовете синьо и виолетово и златисто. Тя трябва да избере да се забавлява с цветовете и да избира цветове, които предизвикват спомени от детството.  Така тя може да заобиколи всяко творение с настроение за невинност и вълнение.

- Има ли нещо друго, което бихте искали да й кажете как може да постигне повече пълнота чрез работата си?

- Искаме тя да се отпусне от страха от липса на изобилие, да се освободи от страха от онова, което би могло да я сполети, просто да продължи да се влюбва в истината и да осъзнае, че изобилието е в съответствие с тази висока вибрация. Искаме тя да почувства пълнотата на това, което е около вас в момента и във всеки следващ момент. Освен това искаме тя да създаде списание, което също е проява на изобилие.

- Искаше да знае дали има нещо конкретно и полезно в диетата й, което трябва да промени, да пропусне или добави.

- Листното зелено е много полезно, вода; благословете цялата храна и вода. Сокове, пълнозърнести храни, колкото е възможно повече сол, повече протеини, протеини от яйца, боб и леща.

 - Какво ще се случи, ако промени диетата си и включи тези неща?

- Тя ще се почувства по-лека, ще се почувства по-ясна, ще се чувства свързана с тялото си, както и с всеки настоящ момент. Това ще й позволи да бъде по-ясна в любовта си. Вашата любовна енергия ще се разшири по-лесно с по-лека, по-чиста диета.

 - Има ли нещо, което тя трябва да спре?

- Консумацията на преработено месо; ако е естествено няколко пъти седмично може да бъде от полза.  Солта сгъстява кръвта и предизвиква усещане за тежест. Искаме тя да слуша, когато тялото й иска да яде. Когато иска да яде, тя трябва да излезе в пряка комуникация с тялото, за да разбере дали той иска храна или иска да яде от чувство на скука. Тук важи и следното: разговаряне с тялото на глас, усещане дали в момента е от полза. Най-добре е нощта да се отпусне. Искаме тя да се влюби преди, по време и след консумация на каквото и да е вещество, а също и след ядене, да се придържа към тази любов, да я признава всеки ден, че тя не трябва просто да си отиде, че трябва да чувства дали се разширява. Ще бъде много просто решение или осъзнаване дали е най-доброто за вас.

 - Тя искаше да знае как да влиза в ежедневна комуникация със своите духовни лидери и кои са нейните лидери.

- Искаме тя да продължи това, което правеше всяка сутрин с бележките си, да работи с нейните Възнесени майстори и женски ангелски спътници, Пазителите на мъдростта, и когато тя се обади и им позволи да влязат в стаята й, тя открива какво е чувството и си играе и че влезе и предава своите съобщения, а след това започва да споделя съобщенията си с други хора в своята платформа. Искаме тя да разпознае, че тя й говори чрез тази любов и че тя обгражда себе си и се разширява, както и тя. Става въпрос за усещане за овластяване и възприемане на фини смени, фините умения, които тя притежава, които се събуждат. Колкото повече възприема това и чувства благодарност и ентусиазъм,

- Тя искаше да знае какво живописно въображение може да създаде, което да й позволи да усети радостта вътре, неограничена радост, която искаше да изпита.

- Тя трябва да се върне във вътрешността на Земята, където я бяхме донесли, обратно към тази картина на планините, оживената трева, лекотата на тялото й, свободата, тишината, просто мира. Но това е късът на Земята, който тя си представя, а не Земята, тази, която познава.

 - Искаше да знае дали в нея има нещо, което задържа болката, която е резултат от конфронтацията с приятеля й.

- Тя се страхува от конфронтация, страхува се да не бъде харесвана от всяка душа, с която е в контакт, страхува се от това, което душите казват. Ние искаме тя да засили още повече любовта си и да види кога може да пусне конфронтационна болка, кога тя отслабва. Това е същото като разхлабването на ноктите, които държат тази любов в схващане и не се отвръщат от тях.

 - Има ли тази гранична рисунка, както се случи с гаджето й, в други аспекти от живота й, за които тя не е запозната?

- При нея, в разбирането, че това, което е и какво става, е едно. Искаме тя да започне да споделя, че тя притежава тази благодат, тази любов, тази истина във всеки момент. Да не мисли, че трябва да отслаби нещо за другите или за себе си, просто така, че другите да се чувстват добре. Тъй като отново сроковете се изместват много бързо и с изместване на тези срокове, другите ще намерят много по-лесно и по-бързо да изберат пътя, който да следват. Признавайки това, тя просто трябва да се отпусне и да разбере, че границите по отношение на това коя е и каква иска да стане, са създадени само от самата нея.

 - Искаше да знае къде ще бъде по време на „събитие“ или слънчево изгаряне. Разбрах, че има две различни срокове в това отношение. Може би можете да й дадете пример за един от тях.

- Тя ще бъде у дома. Ще бъде следобед, тя знае какво да очаква и решава да си легне. Вълните се измиват над нея и тя посещава тази вътрешна реалност на Земята. Тя е във формата си и нейните близки са там, замаяни са. Има го, но е адаптирана. Може да се види много много единици, бази, в които индивидите живеят колективно. Земята продължава да се измества в тази нова времева линия. Тя има способността да помага на котвата в живота с любимите си хора. Тя ще види отново тази Земя много скоро, след около два дни ще се върне на Земята. Тя ще види промените, които са настъпили, ще види тези, които решат да скочат по времевите срокове. Тя е в състояние на крайниците и като котва има способността да се върне напред-назад от Вътрешната Земя и нейния живот там на повърхността, за да се закотви и създава там. Земята се е превърнала в място на непосредствена изява. Тези, които останат на Земята, ще видят, че техните мисли, действия, думи и емоции действат мигновено, че не им се налага да живеят в страх, а само изпитват мир, любов и радост и блаженство. Това ще бъде лесно, защото тъмнината ще бъде измита. Но за да продължат манифестацията, те и другите работници на светлината ще пътуват напред и назад, преди основният колектив да се върне на Земята, те ще използват даровете на любовта и светлината вътре, за да създадат обитаема за хората Земя, към която могат да се върнат, към нещо познато, в известен смисъл, но също така ново и вълнуващо и свежо. Тези леки работници ще бъдат там с нея и заедно ще създадат ново място на Земята, нов мир на Земята.

- Имате ли последни съобщения за моя клиент, преди да приключим нашата сесия днес? Нещо, което бихте искали да й кажете, че може да не сме се обърнали или попитали, или нещо, което бихте искали да й препоръчате отново?

- Искаме тя да разсее всякакви съмнения относно случващото се и какво предстои, че тя остава присъстваща, че чувства топлината; че тя се съчетава с топлината на любовта си като много кралско синьо. Искаме тя да продължава да разпространява това около себе си, че тя винаги остава заземена, че разбира, че синьото около нея естествено се измества в друго пространство, с което влиза в контакт. Ще бъде забавно, лесно е, щастливо е. Просто се оставете на всякакво съмнение, тъй като това синьо ще задържа честотата на мигновеното проявление, това синьо моментално ще материализира всяка емоция, към която е привързана. Бъдете сигурни, че сте обичани, колективът е обичан и че сте точно там, където трябва да бъдете, за да държите тази любов, да избере любов. Разберете, че изборът на любов е най-големият ни съюзник, и това е всичко. Това бяха няколко „маршируващи поръчки“, няколко приоритета, които заслужават вашето внимание, няколко отварящи се очила, няколко потвърждения за това, което някои от нас са чували по други начини. 

Надявам се тази сесия да помогне на някои от вас там и бих искал да благодаря на моя клиент и на всички мои клиенти, които са дошли и провеждат сесии или присъстват и на тези, които са имали отдалечени сесии през този карантинен период. Всичко това е безценно за обществеността и се надявам да помогне. Благодаря на всички ви за това, което правите, благодаря на всички ви, че избрахте любовта. Изберете любов, моля изберете да обичате, можете да видите какво прави сега.  Това не означава, че не трябва да гледате в тъмното, Така че, много любов на всички вас там. Със сърцето си съм с вас. Останете силни, всички се нуждаем един от друг! 

 Източник: https://transinformation.net