A+ A A-

Представяне на новите ми книги

  • Посещения: 874

Представяне на новите ми книги

Тези книги отдавна чакат реда си да станат явни и достъпни за тези, които биха пожелали да ползват информацията в тях в помощ към себе си, по разностранни начини, за внасяне на положителни промени в живота си, себеопознаване и работа със себе си. Осъзнавам, че скоро няма да имам възможността да ги издам в книжен вариант, затова реших да ги предложа под формата на пидиеф формат, всяка на стойност 5 лв. Надявам се на лоялност и коректност, че пожелалите да се снабдят с тях няма да ги разпространяват под никаква форма и предлог.

Тези суми отиват за строителните дейности за изграждане на лечебно-енергиен минерало-кристален рай в село Манастир, проект, на който съм всеотдайно посветена, който е в ход на изграждане от 2018г. и продължава. В този енергиен център (когато стане готов) ще може да идва всеки, който желае да усети общото лечебно въздействие на това силно енергийно място, като помощ-подкрепа за духа, душата, ума, организма-тялото, психо-емоционалното-душевно състояние, за здравето, за личностната работа за себе си за духовно осъзнато развитие.

Повече за проекта можете да прочетете тук:

https://www.galjajosifova.com/%D1%81%D1%82%D0%B0%D1%82%D0%B8%D0%B8/405-%D0%B8%D0%B7%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%B6%D0%B4%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%BC%D0%B8%D0%BD%D0%B5%D1%80%D0%B0%D0%BB%D0%BE-%D0%BA%D1%80%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D0%BD-%D0%BB%D0%B5%D1%87%D0%B5%D0%B1%D0%BD%D0%BE-%D0%B5%D0%BD%D0%B5%D1%80%D0%B3%D0%B8%D0%B5%D0%BD-%D1%80%D0%B0%D0%B9-%D0%B2-%D1%81%D0%B5%D0%BB%D0%BE-%D0%BC%D0%B0%D0%BD%D0%B0%D1%81%D1%82%D0%B8%D1%80,-%D0%B2-%D1%80%D0%BE%D0%B4%D0%BE%D0%BF%D0%B8%D1%82%D0%B5 

Пожелалите да си купят избрани заглавия могат да ми пишат на е-майл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. , Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите., Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. и/или на лични съобщения във фейсбук. Плащането е по банков път (в е-майл ще посоча банкова сметка в лева и в евро за живеещи извън България).

Освен тези шест заглавия във файлов вариант (имам на разположение и в книжен вариант - вижте в бутон "книги") можете да закупите и трите книги от трилогията В ПОЛЗА ЗА ЧОВЕКА: 

СМИСЪЛЪТ НА ЖИВОТА (и как да го изживеем)

КНИГА ЗА СЕБЕПОЗНАНИЕТО (или как да постигнем балансирана себеоценка)

ДА ОТКРИЕШ СЕБЕ СИ (в полет на духа)

Благодаря лично на всеки, който пожелае да се запознае с книгите и ги ползва за свое добро.

Представям ви накратко новите книгите:

ПОЛЕЗНО Е ВСЕКИ ДА ЗНАЕ ТОВА = в тази книга събрах информация, която съвременният човек е полезно да знае, ползва, взема под внимание като важен ориентир за всичко случващо се в живота. Темите са мащабни, не са изчерпателни. Всяка от тях прелива в други, които разширяват кръгозора и помагат за изграждане и стабилизиране на житейската философия за Живота.

НАРЪЧНИК ЗА ЖИВОТА = тази книга съдържа методи, техники, начини за самостоятелна работа със себе си в много направления. Тя надгражда в допълване друга моя книга КНИГА ЗА СЕБЕПОЗНАНИЕТО (как да постигнем балансирана себеоценка). Полезна е за хората устремени към по-дълбоко навлизане навътре в себе си за осъзнато духовно развитие-напредък.

КОГАТО МИНАЛОТО ЗАГОВОРИ = конкретиката в тази книга е насочена към осъзнаването на това, как събудените времеви линии (пренос от минали животи в настоящия по избор и волята на душата) оказват влияние върху нас лично като душевността-личността, която сме, тук и сега. Работата с цялостната клетъчна памет, знанията как да се борави с информацията, която тя ни подава, е ценна помощ в осъзнаването на това, кои сме, какво носим в себе си, какво е нужно да правим, когато миналото заговори и ни поставя в житейски ситуации, които се нуждаят от адекватно наше поведение. Полезна книга за тези хора, които търсят дълбоко себепознание. В бутон „видеа“ можете да чуете качени записи на сеанси Полет на духа (в които като водеща човека в информационното поле на духовната енергийна същност, която е), които са обвързани с темите в книгата.

https://www.galjajosifova.com/%D0%B2%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D0%BE

СЪВЕТНИК ЗА ЖЕНИТЕ = книгата е насочена конкретно към жените. Обхваща теми, които са в помощ-подкрепа в различна насоченост, така, че всяка жена, търсеща, питаща, искаща да знае, да получи подкрепа-насока, да я намери в тази книга, поне като отправна точка за други нейни действия, които да й помагат да живее така, както желае и постига удовлетворение за себе си.

СБОРНИК ТЕКСТОВЕ (медитации-визуализации с лечебно-оздравителна насоченост) = включени са текстовете на гласовите сеанси качени в ютуб, подпомагащи оздравителните, пречистващи, обновяващи, възраждащи процеси за различни здравословни проблеми и неразположения, за пречистване и балансиране на жизнените енергийни центрове. Видеята ще намерите в бутон „видеа“ в интернет страницата ми  

https://www.galjajosifova.com/%D0%B2%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D0%BE

СБОРНИК-ТЕКСТОВЕ (медитации-визуализации за работа със себе си) = включени са текстовете на гласовите сеанси качени в ютуб, предназначени да подпомагат човека в работа със себе си в духовното си опознаване-осъзнаване-растеж-напредък в личната си еволюция. В бутон „видеа“ можете да възприемете слухово въздействието им. Целта на публикуването на текстовете е да провокират-мотивират тези хора, които желаят сами да излъчат от себе си текстове, които от душата си възприемат като „вътрешно изливане“, което подпомага личното разбиране за себе си, а и биха могли да помагат на други чрез тях или чрез свои творчески интерпретации.

https://www.galjajosifova.com/%D0%B2%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D0%BE