A+ A A-

Мисловен модел програмиране за лечение-възраждане

  • Посещения: 241

Мисловен модел програмиране за лечение-възраждане

Мило Време-Живот, мила финансова енергия, мили мой личен околен свят, мили мои невидими спътници от всички висши светове и сфери във високите измерения, от духовния свят, ангели и архангели от духовния свят, ангели от всемирните ангелски общности, висши космични сили, същности, енергии, знайни и незнайни, осъзнати и неосъзнати от мен, от сърце и душа ви благодаря, че сте във всеки един миг заедно с мен, във всеки един миг от моя живот, тук и сега на Земята!

Благодаря ви сърдечно, че ме закриляте, закриляте, подкрепяте, направлявате, напътствате, подпомагате по безброй различни начини във всеки един ден от моя живот,  където и да се намирам, каквото и да правя, каквото и да се случва с мен и около мен! Благодаря ви, че чувате моите молитви-призиви към вас за съдействие, когато имам нужда в трудни за мен ситуации и събития.

Сега ви призовавам за съдействие относно намирането на оптимално най-подходящото за мен решение за действия  за житейската ситуация, в която понастоящем се намирам – затруднено здравословно състояние, обременено от туморни образувания в организма и тялото. Нека до мен да достига информация, помощ, подкрепа, лечение от всевъзможни източници, от всевъзможни посоки, по всевъзможни начини, под всевъзможни форми, тук и сега, за всичко най-значимо и най-дребно като детайли, което да ми помага да преминавам успешно пречистващите лечебни възраждащи процеси във всички клетки на моя организъм-тяло, подпомагащи освобождението на цялостната ми клетъчна памет от всичко негативно наслоено в нея в изминалата вече част от живота ми.

Нека успявам сама да подпомагам с моята мъдрост и осъзнаване лечебните възстановителни процеси за целия организъм-тяло. Нека намирам и ползвам най-добрата медицинска помощ, която да ми съдейства успешно в излекуването ми за освобождаването ми от туморните образувания разпространили се в тялото-организма ми. Нека успявам да успявам да създавам нова реалност и нов личен околен свят за мен, който ме подпомага и насърчава с радост и удовлетворение да създам нов начин на живот за мен, в който аз съм в стабилно здраве, жизнена и енергична.

Призовавам ви, създавайте за мен най-благоприятната конфигурация от условия, фактори, събитийности, които да ми помагат всичко това да се случва.

Благодаря ви от сърце и душа, с поклон и респект пред всички вас заедно и пред всекиго от вас поотделно, че чувате моите молитви-призиви към вас и ми помагате за тяхното осъществяване.

Амин.

Галя Йосифова