A+ A A-

Визуализация-медитация СЪЗДАВАМ НОВА РЕАЛНОСТ ЗА МЕН И МОЯ ЖИВОТ

  • Посещения: 301

Визуализация-медитация 

СЪЗДАВАМ НОВА РЕАЛНОСТ ЗА МЕН И МОЯ ЖИВОТ

 

Настани се удобно в легнало положение. Остави ръцете до тялото, не кръстосвай краката си. Затвори очи. Заслушай се в музиката. Поеми дълбоко въздух и бавно издишай. Отпусни се. Усети как мускулите на цялото ти тяло се отпускат. Дишай и издишай. Отново и отново. Дишай равномерно, спокойно, плавно, докато усетиш как влизаш в синхрон с ритъма на сърцето ти. Позволи си да освободиш ума си от всякакви мисли, грижи, задачи, отговорности, притеснения. Сега, в този момент, те нямат значение, не са важни за теб. Важната си ти, твоите усещания, вглъбяването ти навътре към себе си! Усещай как се отпускаш все повече и повече. Нежната мелодия, която звучи, те обгръща изцяло. Тя те подпомага да се чувстваш лека,  спокойна, освободена от всякакви мисли за обичайното ти ежедневие.

Всяка клетка в твоето тяло и организъм ти благодарят за спокойствието и благата енергия, в която напълно с радост се потапят. Всяка клетка в теб знае какво си преживяла до момента, през какво си преминала, каква история на живота имаш зад гърба си. Всяка клетка съхранява в паметта цялостната информация за всеки изживян от теб миг в живота ти. Тя е микросвят, в който ти имаш участие по специфичен начин, заради начина, по който си живяла, заради условията на живот, в които си била, заради твоите занимания, общувания, дела, дейности, на които си се отдавала с желание, с радост или по силата на обстоятелствата, в които си била, общуванията и взаимовръзките с другите хора, които са създавали за теб различни истории на обвързаност с причинно-следствени резултатности, с хубав или с не-хубав характер. Всички те са дали отражение върху теб самата, върху качеството на живота ти, проявяваща се с делата си в околния свят, който все още е твоята настояща реалност.

Точно тази твоя настояща реалност сега е акцент в обектива на твоето полезрение! Точно нея желаеш и си устремена да препрограмираш, защото го можеш и много силно го искаш, тя да се промени за теб, да придобие нови характеристики, които отговарят на твоите желания, стремежи, необходимости, за да си в крак с новото време, с новите потребности, за да се случва за теб това, което ти е нужно, за да си активно вибрираща в потока на процесите на въздигане в по-високите измерения, които са важни за Земята, за човечеството, за Слънчевата система, за всемира, за теб, за твоята уникална неповторима духовна енергийна същност. Остави в този момент всичко в теб да потъне в покой, в благост, в мир и хармония. Сега правиш рестарт на твоята настояща реалност. Излизаш напълно извън нейните параметри.

Като на забързан каданс се завихрят в спирала различни картини от Живота ти в настоящето, които постепенно се отдалечават от теб, после затихват, разтварят се напълно в небитието на твоето вътрешно полезрение. След тях остават само омиротворение и покой. В този момент усещаш как духът ти се рее на воля в необята, свободен и силен да призове за теб мощен енергиен поток свободни частици космична енергия, които се отзовават да се въплътят в материя и енергия, които да сътворят и оформят за теб нова реалност, в която ти като творец, поет,  скулптор, художник, писател, инженер, строител, музикант, заедно с всички твои дарби, таланти, способности, умения, опитности, интелект, личностен и творчески потенциал с размах възторжено оформяш.

Колебаеш се в началото, каква точно реалност желаеш да създадеш, защото знаеш, че в нея след това ще пребиваваш, в нея ще живееш и ще се проявяваш. Не бързай. С любов сърцето си изпълни и остави душата ти да ти помогне. Тя знае най-добре какво й е нужно, за да ти го предостави. Остави усетът в теб да те води. Постепенно усещаш как убедително лека полека картини в твоето вътрешно зрение се заформят, които нова обстановка рисуват: светът, в който живееш, все по-благ става, в който мир и разбирателство между хората царуват, с радост помежду си общуват, в съгласие и взаимопомощ един към друг, усмихнати, дружелюбни, добри, безкористни, искрени.

В началото се учудваш, защото преди не си вярвала, че това е възможно да бъде, но ето, че го има в твоята нова реалност. Заобиколена си от хора, които усещаш, че са искрени, благи, общуващи с теб с чисти сърца. Дори това да са същите хора, с които преди си била, сега ги виждаш в нова светлина, променени. Те също като теб са се повлияли благотворно от случващите се в света повсеместно промени, към по-добро. Това те кара да се усмихнеш, да се отпуснеш, да повярваш, че наистина е възможно да се случи, че  го има в твоята нова реалност, в която животът продължава, за тях и за теб.

Осъзнаваш, че много неща са се случили, които до тези промени довели са. Домът ти също е променен. Той е същият, но някак си е различен. Усещаш благата енергия в него как го изпълва с хармония, радост, любов, които те карат да се усмихваш. Твоите близки и обичани хора са там. Каквото и да се е случвало преди между вас, във взаимоотношенията в общуването ви, сега е само ехо от отминало време. В новата реалност между вас има разбирателство, съгласие, уважение и зачитане желанията на другите, без съпротива, без неприязън и борби за надмощие. С лекота и радост всичко се случва, за теб и за тях. Трудно ти е да повярваш, че това е възможно.

Сякаш си в сън, от който не желаеш да се събудиш и излезеш от него, защото ти харесва да е така. И в работните ти занимания нищо не е както преди. Трудиш се с удоволствие, а не защото трябва. Уважават те всички. Ценят те за всичките способности, умения, знания, които прилагаш в делата си в работния процес. Това те мотивира да си всеотдайна, да покажеш наистина какво можеш и го правиш с радост. Трудът ти е достойно остойностяван, което те удовлетворява.

Все още трудно вярваш, че това се случва, защото старите закостенели нагласи за възприятия в живота постепенно като ехо отшумяват и затихват, отстъпвайки място на новите такива, в теб да се утвърдят и останат.  Излизаш навън. Небето е ясно синьо и чисто. Въздухът сякаш ухае на аромати, които преди не си долавяла. Слухът ти птичи песни дочува и очите ти красива пъстроцветна природа съзират. Усещаш благост и радост как в тебе извират и искаш да пееш, просто така, защото случва се това, за което отдавна си мечтала, но не си вярвала, че е възможно да се случи.

Програмираш твоята нова реалност и тя се осъществява, защото силно го искаш, защото го можеш, защото всичко, от което се нуждаеш, го има вътре в теб. Нужно е само да се осмелиш да повярваш в себе си, да се довериш на душата си, да се оставиш на потока нещата да се случват, ред по ред, по приоритети. Щастието на твоя живот е в твоите ръце! Можеш го! Прави го! Реализирай го! Виж смело как протича твоето ново ежедневие. Утвърждавай промените и продължавай да дерзаеш за тяхното разширение! Няма граници и прегради за нищо пред теб.

Остави любовта и безграничността в теб да те водят, да си твореца на своя живот. Всеки сам сътворява реалността, в която желае да се проявява. Призовавай в подкрепа към теб твоите невидими спътници, които са загрижени за теб, да разполагаш с всичко, от което се нуждаеш, в достатъчност, за да успяваш да постигаш желаните от теб резултати. Те те подпомагат, насочват, закрилят, винаги са с теб. Живей живота си с любов!

Отдавай любов и приемай любов! Искрено и чистосърдечно! Изпълвай се с нея и себе си с нея обичай! Вибрирай в единно цяло с природата на Земята, със  слънцето, планетите, всемира като цяло. Усещай се значима! Остани в това състояние толкова дълго, колкото желаеш, усещаш, че ти е необходимо. Изпълвай се с хубава блага енергия, която остава на съхранение в паметта на всички твои клетки. Тя им помага да се пречистват, да се регенерират, да се възраждат, да те обновяват и подмладяват, да си здрава, освободена от болки, блокажи и дискомфорт, със силна имунна система. Светлината, която излъчваш, те обгръща цялата и прави аурата ти силна, устойчива на всякакви външни отрицателни явления. Ти си цялостна, сияеща отвътре и отвън, радостна, прегръщаща обичаща Живота. Ти си щастлив човек! Ти си щастлива жена!

Когато си готова да се завърнеш към будното си състояние, отвори очи. Огледай се, усмихни се. Теб те има в Живота и Живота го има за теб. Продължавай да утвърждаваш своята нова реалност! Живей на свобода, без ограничения, забрани!

Така да бъде! Амин.

 

Галя Йосифова