A+ A A-

 

Пожелавам си...

... да има мир в света около мен, в България и в съседните страни, навсякъде по Земята.

... съм в състояние всеки ден да посрещам и изпращам изгревите-залезите на слънцето, да се радвам на ползотворност, радост, успехи по разнообразни начини в часовете на деня.

... да имам спокоен наспиващ дълбок сън-релакс, в почивка за тялото, ума, за цялата мен.

... да ползвам храна и напитки, които организмът и тялото ми поемат като здравословни.

... да се радвам пълноценно на всеки миг от живота според програмата ми за деня, факторите, събитийностите, условията на околния свят, в който се проявявам, да постигам удовлетворение.

... да са живи, здрави, благословени за успехи и радващи постижения в живота на близките ми, хората, които обичам, приятелите и всички в социалното ми обкръжение.

... да съм в състояние с лекота и жизнерадост да реализирам желания-стремежи-цели-мечти, според възможностите, по ред, място, време, по приоритетност, споделям радостта си с другите.

... да мога да пътувам по всички дестинации, които душата ми излъчи като пожелани.

... да привличам финансовата енергия под формата на пари във всякакви валути, винаги да имам достатъчно пари за всичко необходимо: за разходите за живот, за дейностите и творчеството ми.

... да съм в състояние да помагам на  близките си, хората, които обичам, с които се срещам-работя-общувам с всичко, което е по силите-възможностите ми, което мога, знам, умея.

... се вслушвам в гласа на душата си, следвам посланията и насоките й към мен за важните неща в живота ми по Пътя, по който духът ми ме води, смело, с доверие и увереност да го следвам.

... да имам възможността и необходимите материални средства с които да творя така, както в мен душата музата провокира и напира да се изяви, както и подходящо място за проявления.

... да имам достатъчно време за общуване с близките ми, с хората, които обичам.

... да се радвам на Живота във всичките му дребни детайли, красотата, с която ме обгръща.

... с радост да се срещам-общувам-имам общи дейности със себеподобни на мен мъже и жени.

... да разгръщам и надграждам творческия потенциал в във всичките му проявления.

... да обогатявам личното си пространство и свят с всичко онова, което ме радва всячески.