A+ A A-

Моята молитва към планетата Земя

Мила планета Земя, аз много те обичам! Прегръщам те и те обгръщам с цялата си любов, признателност и благодарност, с доброта и благост, че ме приемаш като гост сред твоите природни красоти, че ми помагаш да имам дом, в който да живея земния си живот, че ме изхранваш с ресурсите си, че изпълваш душата ми с безкраен възторг от твоето величие!

Нека моята любов към теб ти помага, мила Земя, да оставаш спокойна, да не те разлюляват земетресения, да не те брулят урагани, да не те заливат цунами, да не изригват вулкани. Знам, мила Земя, че хората те опустошават с делата си, че вършат безумия по теб и с теб, че те замърсяват и рушат, че на теб ти е нужно да се пречистваш от всичко това, от което боледуваш и страдаш.

Аз те обичам, мила Земя! Обичам ухаещите ти цветя! Обичам прекрасните ти дървета и гори! Обичам вълшебните ти скали, планини, минерали, кристали, водата в езерата, в реките, в океаните и моретата! Обичам всичко твое, защото то е живо, така, както и аз съм жива! Животът ми без теб е немислим. Осъзнавам, че съм нищожна малка частица за теб, но Любовта в мен е грандиозна! С нея те прегръщам и благославям, мила Земя!

Приеми любовта ми и нека тя те подпомага да си спокойна, да пулсираш в ритъм-синхрон и с моето сърце - ти да усещаш мен радостна и щастлива, а аз теб да усещам спокойна и разцъфтяваща! Където и да съм по теб, мила Земя, нека има благодат и радост за мен, които да подпомагат в живота, да творя с доброта и възторженост, да постигам успехи, които да споделям с теб, с благодарност и признателност, да вибрираме на една честота, в синхрон и в хармония!

Така да бъде!

Амин.